Sol·licitud d'accés a Webfamilia

Estimades famílies,

És molt important que totes tingueu accés a Web Família ja que és la via de comunicació amb les i els tutors de cadascun dels grups.
Ara mateix estem en condicions de simplificar bastant el donar d'alta a aquelles famílies que encara no ho hagen fet. Per això, qui no tinga encara accés pot sol·licitar-ho per dues vies:

  • Enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , indicant nom, cognoms i DNI
  • Telefonant a l'IES (96 271 83 65) dilluns, en horari de 9.00 a 13.00 hores

 

_____________________________

 

Estimadas familias,

Es muy importante que todas tengáis acceso a Web Familia ya que es la vía de comunicación con las y los tutores de cada uno de los grupos.
Ahora mismo estamos en condiciones de simplificar bastante el dar de alta a aquellas familias que todavía no lo hayan hecho. Por ello, quien no tenga todavía acceso puede solicitarlo por dos vías:

  • Enviando un correo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , indicando nombre, apellidos y DNI
  • Telefoneando al IES (96 271 83 65) el lunes, en horario de 9:00 a 13:00 horas